Stigao poslednji trejler za Ad Infinitum

0
67
stigao-poslednji-trejler-za-ad-infinitum

Igra Ad Infinitum izgleda kao da obećava intenzivno i psihološki izazovno igračko iskustvo, ako je suditi po najnovijem trejleru koji su izbacili razvojni tim Hekate i izdavač Nacon. Igra ima za cilj da spoji istorijske elemente iz Prvog svetskog rata sa psihološkim hororom, omogućavajući igračima da stupe u cipele mladog nemačkog vojnika progonjenog svojim prošlim iskustvima.

Koncept zarobljenosti između dve realnosti dodaje zanimljiv sloj igri, pružajući priliku da se istraži bogata naracija duboko ukorenjena u psihu protagoniste. Dvostruka postavka—između prostrane vile punjene slagalicama o vašoj prošlosti i sumornih rovova u kojima vas gone noćne more od stvorenja—pruža raznovrstan kontekst za ono što izgleda kao duboko uranjajuća priča.

Činjenica da se Ad Infinitum izdaje na više platformi poput PC-ja, PS5 i Xbox Series X/S verovatno će je učiniti dostupnom širokom auditorijumu ljubitelja horor igara. S obzirom na zanimljivu tematiku i atmosfersku postavku igre, vrlo je moguće da će postati istaknut naslov u žanru psihološkog horora.

Ako ste ljubitelj igara koje ulaze u kompleksne narative i emocionalna iskustva, ovo bi mogao biti naslov koji treba pratiti kada se objavi 14. septembra 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More