Stigao je eFootball 2023 update i trejler za novu sezonu!

0
53

Dugoiščekivani eFootball apdejt je konačno stigao, što znači da je zvanično počela druga sezona Konamijeve fudbalske simulacije!

Iako je Konami sada već pre više od dve godine najavio velike stvari za ovu igru, ona još uvek nije došla na mesto kakvo smo očekivali. Ipak, situacija je drastično bolja nego što je bile pre godinu dana, a sada je postala još bolja.

Nakon Lionela Mesija, Nejmara i Takefusa Kuboa, eFootball je predstavio dva nova ambasadora igre, Trenta Aleksandra Arnolda i Bruna Fernandesa. Rekreirajući njihove poteze i pokrete kroz motion capture sistem, Konami će pokušati da unapred gejmplej. Sve to možete očekivati sa narednim eFootball 2023 apdejtom.

Dva čuvena kluba, velika rivala, AC Milan i Inter, dolaze u igru. Zajedno sa njima stiže još jedan partner, Club America iz Meksika, kao i kompletna liga iz koje potiče!

Opširnije o svim dodacima možete pročitati na sledećem linku!

📣The eFootball™ 2023 update is now available 📣

In this update, we have made a wide variety of adjustments based on your valued feedback. Check out the patch notes on our official website for all the details 👇https://t.co/54Q9BAgKaJ pic.twitter.com/9feQ5R4qi4

— eFootball (@play_eFootball) August 25, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Stigao je eFootball 2023 update i trejler za novu sezonu! appeared first on PLAY!.

Original Article