Stellar Blade donosi 20-25 sati gejmpleja i neće imati mikrotransakcije

0
48
stellar-blade-donosi-20-25-sati-gejmpleja-i-nece-imati-mikrotransakcije

Stellar Blade je konačno manje od mesec dana udaljen od svog izlaska, a developeri dele više informacija o igri kako bi fanovi ostali uzbuđeni za predstojeće lansiranje.

Tokom nedavnog intervjua, SHIFT UP je potvrdio da će Stellar Blade biti dug samo oko 20-25 sati.

Ova informacija dolazi od izvršnog direktora SHIFT UP-a i generalnog direktora. U svom najnovijem intervjuu, on je obradio različite delove igre, ali prevodi možda nisu 100% tačni jer intervju nije originalno vođen na engleskom jeziku.

Razgovarajući o dužini igre, developeri su naveli da se Stellar Blade može završiti za oko 20 sati.

Ako se igra samo glavna priča na lakom modu, 20-25 sati.

-CEO SHIFT UP

Međutim, navedeno je da ako želite da završite igru u celosti sa svim sporednim misijama, mogla bi ponuditi oko 30 do 35 sati sadržaja, što je odlična dužina za ovaj žanr.

Dodajući dobre vesti, potvrdio je da neće biti mikrotransakcija. S obzirom da je ovaj trend postao ogroman u poslednjih nekoliko godina i igrači troše milione na kozmetiku, fanovi će biti zadovoljni što SHIFT UP ne prati tradiciju od samog početka.

Nema dodatnih poslovnih modela. Sve stavke mogu se steći kroz igranje.

-CEO SHIFT UP

Međutim, nagovestio je da bi igra mogla sarađivati sa drugim franšizama u bliskoj budućnosti, i plaćene kupovine bi mogle biti dodate za dodatne outfite.

Sve u svemu, Stellar Blade privlači pažnju svih. Nedavna demo igra igre je iznenađujuće dobro primljena, podstičući mnoge da kupe skuplja izdanja. Nedavni intervjui SHIFT UP-a samo su dodali ovom uzbuđenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More