SteelSeries predstavlja miš Sensei 10

Novi miš, Sensei 10 (Sensei Ten), sa “TrueMove Pro” optičkim senzorom ima brzinu od 450 inča u sekundi (IPS), 18.000 tačaka po inču (CPI), a novi senzor omogućava odličnu stabilizaciju miša i eliminiše lažno praćenje tokom brzih poteza.

“TrueMove Pro” kombinuje višegodišnje iskustvo PikArt-a u dizajniranju senzora, čineći ga senzorom sa odličnim performansama na bilo kojoj površini (1-to-1 tracking).

Prema rečima Sebastijana “Ceb” Debsa, člana OG Esports, mnogo miševa je tokom godina prošlo kroz njegove ruke, ali samo je Sensei uspeo da ispuni sva njegova očekivanja.

“Sa Senseijem našao sam savršenstvo”, rekao je Debs koji poslednje dve godine zaredom osvaja najznačajnije svetsko takmičenje u Doti 2 „The International“, upravo koristeći Sensei miš.

Sensei 10, naslednik je istoimenog miša kojim SteelSeries već deset godina se odlično pozocionira na tržištu.

Njegov oblik, koji mogu da koriste i levoruki i desnoruki igrači, sa osam tastera, omogućava igračima da veoma brzo i po potrebi menjaju stil držanja. Takođe, sa pet memorijskih profila igrači mogu da sačuvaju svoje postavke kada miš koriste na različitim uređajima. Osim toga, prekidači projektovani da zadrže pouzdanost čak i posle 60 miliona klikova, kao i izrada miša od polimera vrhunskih osobina, pružiće vlasnicima novog Sensei 10 visok kvalitet.

Kako je zaključio Brajan Lu iz SteelSeriesa, inženjeri te kompanije napravili su fantastičan rezultat ostajući verni originalnom dizajnu, dok su istovremeno unapredili performanse miša u skladu sa zahtevima modernog e-sporta i potrebama svakog igrača.

The post SteelSeries predstavlja miš Sensei 10 appeared first on PLAY!.

Original Article