SteelSeries predstavio ograničeno izdanje periferija inspirisanih Neon Rider CS:GO skinovima

0
224

Steelseries kao jedan od najpopularnijih proizvođača periferija voli da sarađuje sa popularnim developerima, pa smo tako u prošlosti videli specijalno izdanje slušalica inspirisano igrom Cyberpunk 2077.

Sada, ovaj brend sprema nešto specijalno za CS:GO igrače, što zapravo i ne čudi pošto već od ranije povremeno izdaju posebne serije periferija koje su praktično isključivo namenjene igračima Counter-Strike.

Ovoga puta u pitanju je popularni Neon Rider skin koji u igri možete kupiti za AK-47 i MAC-10 a sada možete izabrati i između dve podloge i jednog miša sa istim motivima. Miš je trenutno perjanica SteelSeries ponude Sensei Ten kojim su kolege sa sajta Klan RUR bile vrlo impresionirane, a i ovako ofarban izgleda izuzetno atraktivno.

Tu je i standardna QcK L podloga koja će možda biti i najinteresantnija većini korisnika jer je relativno pristupačna a vrlo korektna podloga, sada i sa vrlo atraktivnim dizajnom. Na kraju za one koji žele nešto veće i ekskluzivnije tu je QcK Prism XL podloga sa motivima Neon Rider skina. ne samo što će pokriti celokupan prostor ispod i tastature i miša, ova podloga ima i RGB LED osvetljanje po celom obimu, tako da će se zaista idealno uklopiti u celu neonsku tematiku. Naravno cena od 70 evra za podlogu i nije preterano privlačna.

The post SteelSeries predstavio ograničeno izdanje periferija inspirisanih Neon Rider CS:GO skinovima appeared first on PLAY!.

Original Article