SteelSeries Arctis 7 za novu generaciju konzola!

0
148

Kako se približavamo kraju godine sve je više priče o novog generaciji igračkih konzola u vidu Playstation 5 i Xbox Series X uređaja pa i proizvođači hardvera polako izbacuju nove periferije kako biste bili spremni za okršaje od prvog dana. Danas imamo najavu za unapređene SteelSeries Arctis 7 slušalice napravljene specifično za nove konzole.

SteelSeries Arctis 7 su već duže vremena jedne od najboljih bežičnih slušalica za PC računare, u šta smo i sami imali prilike da se uverimo, ali nisu bile dostupne za konzole zato što ih nije bilo moguće bežično povezati. Međutim koristeći revolucionarni USB-C prijemnik koji je već predstavljen na slabijem Arctis 1 modelu SteelSeries je sada izbacio novu generaciju slušalica za nove konzole. U zavisnosti od platforme Arctis 7 dolaze kao 7X ili 7P, gde je prva oznaka za Xbox konzolu a druga za Playstation. Ono što je takođe novina jeste da je takozvani chat-mix dial, odnosno potenciometar koji vam omogućava da podesite koliko čujete chat a koliko zvukove iz igre sada izmešten na same slušalice pa ga možete bez problema koristiti na bilo kojoj od konzola u multiplayer igrama.

Slušalice pored ovih konzola možete koristiti i na Switch ili PC računaru a zadržavaju sve one dobre karakteristike udobnog nošenja i fenomenalnog zvuka koje su već proslavile Arctis 7 seriju. Ne treba zaboraviti ni izuzetno dugačak vek trajanja baterije koji se procenjuje na oko 24 sata bežičnog korišćenja. I mikrofon ima Discord ClearCast sertifikaciju što znači da će vas saigrači izuzetno dobro čuti.

SteelSeries Arctis 7X/P bi trebalo da se pojave u prodaji kad i nove konzole po ceni od oko 150 evra.

The post SteelSeries Arctis 7 za novu generaciju konzola! appeared first on PLAY!.

Original Article