Steam vas sada pita da li želite da promenite ocenu za igru nakon što ste je odigrali dodatno

Sredinom septembra meseca je konačno stigla nova verzija Steam klijenta za beta testiranje, koja stalno dobija neke novine i ispravke praktično na dnevnom nivou.

U petak je jedan Destiny 2 igrač primetio još jednu – Steam vas sada pita da li želite da promenite ocenu/recenziju koju ste dali igri nakon što ste odigrali izvesni broj sati te igre.

Korisnik PunnyCasual je na Redditu podelio skrinšot njegove Destiny 2 stranice, gde se vidi upravo to pitanje, da je igru igra “dodatnih 93 sati” nakon što je igri dao ocenu, i da možda sada želi da promeni mišljenje.

Moramo da kažemo da je ovo zaista lep način da igrače podseti da su možda u igri izuzetno uživali i da sada treba da “nagrade” developere tako što će promeniti potencijalno lošu ocenu koju su igri dali kada je izašla, što se dešava često zbog bagovite/neigrive verzije igre na početku, ili zbog recimo problema sa serverima kod multiplejer igara.

The post Steam vas sada pita da li želite da promenite ocenu za igru nakon što ste je odigrali dodatno appeared first on PLAY!.

Original Article