Steam potvrdio martovski datum izlaska za Dragon’s Dogma 2

0
68
steam-potvrdio-martovski-datum-izlaska-za-dragon’s-dogma-2

Prošlo je više od decenije otkako je Dragon’s Dogma prvi put lansirana. Tokom godina, igra je stekla kultni status, ali Capcom se nada da će proširiti domet serijala sa dugo očekivanim nastavkom, Dragon’s Dogma 2. Pred predstavljanje igre kasnije večeras, datum izlaska igre je ponovo procureo.

Nekoliko sati pre Capcomovog planiranog livestreama, Steam Store stranica za Dragon’s Dogma 2 je slučajno ažurirana ranije. Stranica je kratko prikazivala datum izlaska postavljen za 22. mart 2024. godine. Ovaj datum se poklapa sa ranijim curenjem informacija sa PEGI odbora za ocenjivanje igara i s obzirom na to koliko smo blizu Capcomove zvanične najave, ove informacije su verovatno legitimne i tačne.

Zanimljivo je da je Capcom ranije nagovestio veliki projekat planiran za izlazak u prvom kvartalu 2024. godine tokom razgovora sa akcionarima. Procureli datum izlaska potvrđuje da je Dragon’s Dogma 2 zaista taj neotkriveni projekat, otklanjajući spekulacije o tajnom novom projektu u jednoj od drugih poznatih Capcom franšiza, poput Monster Hunter ili Resident Evil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More