State of Decay 2 dobija ažuriranje nakon 5 godina

0
46
state-of-decay-2-dobija-azuriranje-nakon-5-godina

Prošlo je pet (i po) godina otkako je izašla igra State of Decay 2, predstavljajući se kao čvrsta avantura u otvorenom svetu sa ubijanjem zombija, koja igračima pruža priliku da se usidre i izgrade bazu i zajednicu. Bio je to sjajan nastavak igre State of Decay iz 2013. godine, i još uvek je aktuelan zahvaljujući Undead Labs, koji se priprema za objavu još jednog velikog ažuriranja 18. septembra.

Sledeće nedelje, ažuriranje pod nazivom ‘Curveball’ biće primenjeno na State of Decay 2. Ovo ažuriranje je testirano u PTR-u od jula, ali sada se globalno pušta za korisnike, i donekle će promeniti izgled igre.

Kako je otkriveno u blog postu još u julu, Curveballs unose haotičnu prirodu post-apokalipse i čine je… pa, još haotičnijom.

U ažuriranju Curveball koje dolazi u igru 18. septembra, igrači će se suočiti sa doslovnim curveball događajima – situacijama koje su potpuno neočekivane i ponekad intenzivno izazovne. Alternativno, mogu biti i bizarne nagrade – to je priroda curveballa. Promeniće vaše okolnosti, na bolje ili gore, i nikada nećete moći pogoditi šta vas očekuje.

Postoje veliki curveball, manji curveball i ponovljeni curveball. Postoje situacije u kojima se curveball mogu “nagomilavati”, i biće curveball koji utiču na vašu zajednicu, svet oko vas, vaše naselje i nežive koji lutaju ulicama.

Da li i dalje igrate State of Decay 2 nakon svih ovih godina? Da li ste spremni za ovo novo, haotično ažuriranje?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More