Starfield verovatno odložen za drugu polovinu 2023. godine

0
34
starfield-verovatno-odlozen-za-drugu-polovinu-2023.-godine

Dugo očekivani Sci-Fi RPG developera Bethesda Game Studios, Starfield, prvobitno je najavljen da će biti objavljen 11. novembra 2022. pre nego što je pomeren za prvu polovinu 2023. godine. Čini se kao da je naslov od tada dodatno odložen, a izvori tvrde da će Starfield sada biti usmeren na drugu polovinu godine.

Jutjuber MrMattyPlays, fokusiran na Bethesda, nedavno je tvrdio da će Starfieldu ponovo trebati više vremena nego što je ranije najavljeno pre izlaska, rekavši u najnovijoj epizodi podkasta Defining Duke:

„Starfield verovatno biva pomeren iz prve polovine godine jer j. Još uvek [dolazi ovog] leta, ali verovatno [odloženo] iz prve polovine.”

Iako sam MrMattyPlays nije nužno insajder iz industrije, kaže se da informacije potiču iz pouzdanog izvora, a YouTuber dodaje „Ovaj izvor je neko kome prilično verujem i bio je veoma tačan… ništa iz tog izvora nije bilo pogrešno.”

Microsoft je morao da odloži mnogo svojih najvećih ekskluziva i Starfield nije izuzetak. Iako se čini da kašnjenje neće biti značajno, s obzirom na to koliko dugo je Starfield bio u razvoju, timu bi trebalo da odvoji onoliko vremena koliko je potrebno da osigura da se lansira u uglađenom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More