Starfield razbija u prodaji na Steamu, premašio Baldur’s Gate 3 i CSGO

0
76
starfield-razbija-u-prodaji-na-steamu,-premasio-baldur’s-gate-3-i-csgo

Starfield će početi da se objavljuje ekskluzivno sa Early Access pristupom u četvrtak, 31. avgusta. Od tada će se prebaciti na globalni launch koji je zakazan za 6. septembar – i već je dokazao svoju vrednost prodavši više od Baldur’s Gate 3 na Steamu. Trenutno, Starfield – epska svemirska avantura Bethesda Game Studios – nalazi se pri samom vrhu globalno na Steamovoj listi najprodavanijih.

U većini ključnih regiona širom sveta – Australija, Sjedinjene Države, Velika Britanija, Kanada i Nemačka, na primer, Starfield je broj jedan najprodavaniji naslov – a još nije ni objavljen. Na putu je ka monumentalnom performansu, dok hajp raste već mesecima.

Da li će Starfield biti GOAT? Starfield je lako jedna od najiščekivanijih igara ikada stvorenih, a tokom poslednjih nekoliko godina sve što je izlilo iz projekta ispunilo je igrače neobuzdanim uzbuđenjem. To je jedna od najvećih igara ikada smišljenih, koja se hvali imerzivnom, prostranom pričom, sa preko 1.000 planeta za istraživanje i neprevaziđenim nivoima prilagođavanja.

To su samo neki od razloga zbog kojih igrači unapred naručuju Starfield u gomilama. U poslednjim danima, Starfield se popeo na vrh lestvice i na Steamu je prestigao divlje uspešan Baldur’s Gate 3, koji je objavljen za PC 3. avgusta i koji će biti lansiran na PlayStation 5 6. septembra – istog dana kada se Starfield globalno objavljuje.

Na Steamovoj listi najprodavanijih naslova, Starfield je prethodnih dana čvrsto sedeo na drugom mestu, ali u trenutku nastanka ovog teksta je uspeo da nadmaši Counter-Strike: Global Offensive, koji je sedeo u „Top 100“ više od 570 nedelja i sada je spao na drugo mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More