Starfield postao zvanično najveće lansiranje igre za Bethesda ikada

0
85
starfield-postao-zvanicno-najvece-lansiranje-igre-za-bethesda-ikada

Otkriveno je da je Starfield premašio šest miliona igrača, čime zvanično postaje najveće lansiranje igre za Bethesda ikada. Otkako je prošle nedelje puštena u ranom pristupu, popularnost Starfield je naglo porasla na svim platformama. Otkriveno je da je prvog dana lansiranja više od milion ljudi istovremeno igralo ovu potpuno novu svemirsku epopeju od Bethesde.

Na Tviteru, zvanični kanal Starfield je objavio da je postignut neverovatan rekord. Trenutno je Starfield popularniji od bilo koje igre Elder Scrolls ili Fallout ikada napravljene – i ta baza igrača nastavlja da raste kako se vikend približava.

As of this morning, #Starfield has already surpassed 6 million players, making it the biggest Bethesda game launch of all time. pic.twitter.com/4yZa1lAYjW

— Starfield (@StarfieldGame) September 7, 2023

Da li će Starfield premašiti 10 miliona za nedelju dana? Moguće je – kako se vikend približava, doći će do porasta igrača koji će prvi put probati Starfield. Poslednjih dana, Starfield je eksplodirao, dominirajući društvenim krugovima, platformama za strimovanje i prodajnim listama širom sveta. Predviđa se da je čak dva miliona igrača pokupilo igru u ranom pristupu, trošeći najmanje 100 dolara svako kako bi iskoristili tu ključnu prednost.

Uprkos bombardovanju negativnim recenzijama i nekim kontroverznim kreatorima sadržaja koji koriste negativni sentiment da bi povećali sopstvenu gledanost, nema sumnje da je Starfield fenomenalna igra. Nije savršena, ali je apsolutno briljantna, imerzivna i prilično dobro izrađena.

Da li ste već počeli da igrate Starfield ili još uvek niste uključeni? Šta čekate?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More