Starfield izlazi u junu?

0
54
starfield-izlazi-u-junu?

Starfield nije ispunio datum objavljivanja 2022., tako da su sada sve oči uprte u Bethesdu za ažuriranje o navodnom lansiranju igre u prvoj polovini 2023. godine. Govori se o medijskom događaju koji će se održati u bliskoj budućnosti, a dodatni izvori sada ukazuju na datum objavljivanja u junu.

U moru glasina vodi se neka debata o tome da li će Starfield ponovo biti odložen ili ne. Prema Džezu Kordenu na podkastu Xbox Two, najnovije informacije koje čuje ukazuju na datum izlaska u junu. Drugi novinari, poput Džefa Gruba, takođe su čuli glasine o planiranom lansiranju u junu.

Iako izgleda da Bethesda i Microsoft ciljaju na jun, takođe se ranije tvrdilo da će igri možda trebati više vremena za testiranje i otklanjanje grešaka.

Bethesda će navodno održati medijski događaj u martu, ali ne znamo da li će Redfall ili Starfield biti u fokusu. Redfall je bio veliki deo Microsoftovog debitantskog Developer_Direct strima prošlog meseca, a Starfield bi trebalo da dobije sopstveni stream kada Bethesda bude spremna da počne da objavljuje nove detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More