Starfield i Redfall su odloženi do 2023

0
100

Bethesda je objavila da su dva njena predstojeća naslova – Starfield i Redfall – pomerena za 2023.

Najava je objavlјena na Twitter-u, u kojoj se navodi da razvojni timovi imaju „neverovatne ambicije za njihove igre“. I kao takvi, „želimo da osiguramo da dobijete njihove najbolјe, najispunjenije verzije“.

Starfield je možda najočekivaniji Bethesda-in naslov (izvan neizbežnog Elder Scrolls VI). Prvobitno je planirano da bude objavlјen isklјučivo na Xbox-u 11. novembra, što je čini najvećom igrom ove godine za konzolu. Sada će biti objavlјen tek u prvoj polovini 2023.

Informacije date o Starfield-u do sada su bile namerno oskudne, ali znamo da je to svemirski akcioni RPG, za koji se možda najbolјe misli kao „Skyrim in Space“. To je takođe Bethesdin prvi novi interni IP u poslednjih 25 godina.

Redfall, s druge strane, je pucačina u prvom licu sa temom vampira, koju razvija Arkane Studios. Opet, trebalo bi da bude ekskluzivan za Xbox i PC, i iako tačan datum objavlјivanja nikada nije određen, očekivalo se da će se pojaviti ovog leta.

Obe igre sada nemaju datum izlaska, ali će se očekivati negde između januara i juna 2023.

Kompletnu izjavu Bethesde možete da pročitate u nastavku:

Sa dve igre koje su ove godine izgublјene iz ekskluzivne Xbox-ove linije, pitamo se da li ćemo videti nove najave koje će popuniti praznine. Kako se Xbox & Bethesda Games Showcase dolazi 12. juna, verovatno ćemo to tada saznati.

Starfield i Redfall su odloženi do 2023 was last modified: 30 maja, 2022 by Zoran Ristic

The post Starfield i Redfall su odloženi do 2023 appeared first on ITNetwork.

Original Article