Starfield drastično gubi publiku, Skyrim ima veći broj igrača

0
85
starfield-drasticno-gubi-publiku,-skyrim-ima-veci-broj-igraca

Prošlo je skoro tri meseca otkako je Starfield izdat i preko noći postao fenomen.

Dobio je pomešane povratne informacije, ali je uspeo da proda preko deset miliona kopija za samo nekoliko dana, postajući najveće lansiranje u istoriji Bethesde.

Vremenom, reputacija Starfielda se kolebala kako je sve više igrača i publikacija shvatalo da je igra bila dramatično precenjena i nije isporučila onako kako su svi nadali da hoće.

Na Steamu, broj igrača igre drastično je opao kako sve više igrača napušta ovu svemirsku epsku RPG igru Bethesda Game Studios.

Od vrhunskog broja igrača na lansiranju od 330,597 do vrhunca od samo 22,709 u poslednja 24 sata, brojevi za Starfielda otvoreno se stavljaju u rangu Skyrim i Fallout 4, najbolje predstavnike dve druge vrhunske franšize Bethesda studija.

U poslednjem danu, ‘trenutni’ broj igrača Skyrim pretekao je broj igrača u Starfield za dobrih 1000 korisnika ili tako nešto. Fallout 4 nije daleko iza, i očekuje se da će, kada Bethesda Game Studios objavi tu dosadnu HD nadogradnju, hiljade igrača ponovo početi da igraju postapokaliptičnu igru, lako gurajući broj igrača iznad brojeva u Starfield.

Starfield je bio ambiciozan i bio je u razvoju godinama, ali je na kraju na lansiranju poklekao.

Predstavio je univerzum mogućnosti, ali je brzo postalo očigledno da su te mogućnosti ispiranje i ponavljanje iste formule primenjene iznova i iznova.

Čak je i ‘inovativni endgame’ ispao da je ustajala petlja koja vrlo brzo postaje vrlo stara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More