Starfield bi mogao imati čitave planete kao modove

0
50
starfield-bi-mogao-imati-citave-planete-kao-modove

Šef Bethesde Pete Hines je nagoveštavao kakve vrste modova Starfield dozvoljava, a izgleda da će to biti poprilično širok spektar.

Kao deo intervjua sa Bethesda Twitch kanalom, Hines gleda unapred na lansiranje Starfielda sa uzbuđenjem zbog onoga što će modding zajednica uraditi.

“Kada počnete da razmišljate o vrstama zajednica koje dolaze oko igara Bethesda Games Studios, i stavljanju alata poput tog u ruke ljudima da idu, ‘kako bi vam se svidelo da napravite planetu?’” kaže on. “Sve to će biti odlično kada dobijete zajednicu koja dolazi i dodaje sve različite stvari koje žele. Izgrade svoje priče koje žele da ispričaju, šta god to bilo.”

Hines je u pravu. Skyrim je uglavnom opstao zbog vlasništva koje su fanovi preuzeli nad njim dodavanjem novog sadržaja koji žele da vide, dok Fallout 4 nije ništa manje u pogledu vrsta stvari koje možete instalirati. Starfield obećava ogroman prostor koji igrači mogu istraživati, tako da možemo samo zamisliti šta će igrači raditi u potrazi da ispune sav taj, pa, prostor (space). Dajemo mu nekoliko meseci pre nego što Starfield postane u suštini Star Wars igra, sa sve Death Star.

Sa Starfieldom tako blizu, ahem, lansiranja, i druge istaknute ličnosti iz Xbox-a i Bethesde takođe su razgovarale o nadolazećoj igri. Phil Spencer kaže da je Starfield “više Oblivion nego Skyrim”, iako Todd Howard nije siguran da će se svima svideti pristup Starfielda istraživanju jer je toliko drugačiji od drugih Bethesda igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More