Star Wars Jedi: Survivor dolazi na konzole prošle generacije

0
70
star-wars-jedi:-survivor-dolazi-na-konzole-prosle-generacije

Jedna od najvećih igara godine do sada je bila Star Wars Jedi: Survivor od Respawn Entertainment. Razvijena isključivo za PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, izdavač EA je sada otkrio da planiraju da donesu naslov na sisteme prošle generacije.

Kako je izvestio industrijski analitičar Benji-Sales, tokom najnovijeg poziva za zaradu EA-a, izdavač je otkrio da Respawn Entertainment trenutno radi na tome da donese ekskluzivu Star Wars Jedi: Survivor za trenutnu generaciju na PlayStation 4 i Xbox One.

Ova najava dolazi kao iznenađenje, posebno zbog činjenice da je Jedi Survivor na PS5 i Series X|S imao problema sa brojnim problemima performansi pri lansiranju. Teško je zamisliti kakvi će kompromisi biti potrebni da bi se igra pokrenula na ovim sada gotovo deceniju starim konzolama.

Sve to rečeno, ohrabrujuće je barem videti da su Respawn-u dali potrebno vreme da se fokusiraju na sisteme trenutne generacije, birajući da rade na vraćanju igre na PS4 i Xbox One tek dugo nakon njenog početnog izlaska.

Biće zanimljivo videti koliko će igri trebati da pronađe put do ovih starijih sistema – i koliko dobro će izgledati/performirati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More