Star Wars Jedi: Survivor će imati razne novine u gejmpleju i borbama

0
53
star-wars-jedi:-survivor-ce-imati-razne-novine-u-gejmpleju-i-borbama

Za mnoge, Star Wars Jedi: Fallen Order iz 2019. stoji kao jedna od najboljih Star Wars igara koje su bile objavljene, zahvaljujući fokusu na ponudi priče za jednog igrača, dok je istovremeno zamahivanje svetlosnim mačem činilo zabavnim. Međutim, tim Respawn Entertainment-a ne zavisi od stare slave, jer se čini da nastavak Fallen Order-a podiže gejmplej na viši nivo.

Uoči objavljivanja igre 17. marta 2023., direktor Star Wars Jedi: Survivor Stig Asmusen učestvovao je u intervjuu za Game Informer gde su razgovarali o mnogim nadogradnjama koje dolaze sa Jedi Survivorom – posebno o dodavanju borbenih stavova – rekavši:

„Imamo pet potpuno realizovanih stavova u igri. Mnogo toga zavisi od neprijatelja na kojeg nailazite. Korisno je koristiti određene vrste stavova protiv određenih vrsta neprijatelja, a na igraču je da to shvati. Od igrača je potrebno da razbije neprijatelje i shvati šta je najbolje oružje po izboru.”

Neki od do sada prikazanih stavova uključuju namenski stav sa dvostrukom oštricom; kombinacija blastera i svetlosnog mača; i težak stav korišćenjem svetlosnog mača za poprečnu stražu – da navedemo par. Ovi novi dodaci ne služe samo u svrhu igranja, već i odražavaju teme same priče, a Asmusen objašnjava:

„To zaista govori o tome gde nalazimo Kala Kestisa u ovom delu priče. Prošlo je pet godina od prve igre, a mračna vremena su i dalje u punom jeku. On je nekonvencionalni Džedaj, i mora da radi nekonvencionalne stvari. Dakle, nešto što bi bilo mršteno na vrhuncu Jedi Ordera? Kal otkriva da će učiniti sve što je potrebno.”

Star Wars Jedi: Fallen Order je već bio tako dobro primljen, biće zanimljivo videti koliko će nastavak biti dobar, posebno sa toliko novih dodataka. Kompletan intervju možete pronaći na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More