Star Wars Jedi potencijalno dobija i treći deo

0
44
star-wars-jedi-potencijalno-dobija-i-treci-deo

FOTO: Respawn Entertainment

Direktor serijala igara Star Wars Jedi rekao je da se nada da će napraviti trilogiju.

Sa planiranim izlaskom sledećeg meseca, Star Wars Jedi: Survivor počinje pet godina nakon događaja iz hit igre Star Wars Jedi: Fallen Order iz 2019.

Nova igra nastavlja priču o Kalu Kestisu, jednom od poslednjih preživelih Džedaja, a reditelj Stig Asmusen je rekao da bi voleo da se putovanje protagoniste proteže do treće igre.

„Uvek sam želeo da ovo vidim kao trilogiju“, rekao je za IGN. „Kako možemo da odvedemo Kala i ekipu na nova mesta izvan onoga što smo radili u prvoj igri?

„Imali smo prilično pristojnu ideju o vremenskom okviru u kojem želimo da se Survivor odigra, koji će biti ulozi, kakav će biti ton igre, protiv čega će se Kal boriti. I postoje ideje šta bismo mogli da uradimo i nakon toga.”

Asmusen je takođe rekao da je verovatno da će treća igra u serijalu preći sa Unreal Engine 4 na Unreal 5 radi razvoja. “Mislim da je to prilično sigurna pretpostavka.”

U decembru, izdavač EA je objavio da će Star Wars Jedi: Survivor biti objavljen za PS5, Xbox Series X/S i PC 17. marta 2023. Ali mesec dana nakon toga je izdavanje ove narativno vođene akciono-avanturističke igre odloženo za mesec i po dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More