Šta P2i nanotehnologija donosi na Huawei P9?

Huawei je uložio dosta truda kako bi svoj premijum P9 telefon načinio što boljim. Ono o čemu kompanija nije previše govorila tokom ovogodišnje prezentacija telefona, a što je veoma interesantna karakteritika Huawei P9 modela, jeste implementacija P2i nanotehnologije odbijanja tečnosti.

Jasno je da je razlog korišćenja pomenute nanotehnologije na Huawei P9 modelu zaštita telefona od svakodnevnih potencijalnih izlaganja opasnostima od kontakta sa tečnošću. Sve više telefona dolazi sa različitim zaštitama od nezgoda sa tečnošću (čak i kada nisu IP sertifikovani), a ova nanotehnologija obezbeđuje da nezgode sa ispuštanjem telefona u baricu s vodom načini minimalnu ili nikakvu štetu na uređaju. Zvanično, P2i nanotehnologija zaštite od tečnosti štiti Huawei P9 od “slučajnih nezgoda sa prskanjem i prosipanjem tečnosti po telefonu”.

Geri Huang, šef komercijale kompanije P2i, ističe: Uzbuđeni smo što sarađujemo sa kompanijom Huawei na još jednom uređaju i što nudimo našu nanotehnologiju svetske klase koja štiti telefone od izlaganja tečnosti, čime se povećava pouzdanost i izdržljivost Huawei P9 telefona. Pomenutu tehnologiju smo doneli i na Huawei P8 i Mate S modele, a sa zadovoljstvom očekujemo nastavak saradnje u budućnosti”.

Jongang Vang, generalni menadžer P-serije u kompaniji Huawei, je izjavio: “Mi pažljivo biramo naše partnere i sa oduševljenjem smo čekali nastavak saradnje sa kompanijom P2i i donošenje nanotehnologije zaštite od tečnosti na Huawei P9”.

Izvor: P2i

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/sta_p2i_nanotehnologija_donosi_na_huawei_p9-68950