Square Enix prodaje NFT uz Final Fantasy figuru

0
100

Square Enix prodaje akcionu figuru Final Fantasy VII koja dolazi sa digitalnim NFT-om, ali upozorava da bi NFT mogao postati beskoristan u budućnosti.

Figura Cloud Strife, koja će biti objavljena u novembru 2023., košta 129,99 dolara, ali postoji i „Digital Plus Edition“ koja košta 159,99 dolara (kako je primetio TheGamer).

Digital Plus Edition ekskluzivno je za Square Enix Store i uključuje „karte za razmenu za otkup digitalnog sertifikata o autentičnosti i digitalnu verziju figure u kojoj se može uživati na računaru ili pametnom telefonu“.

U opisu stavke, Square Enix potvrđuje: „I digitalnim sertifikatom o autentičnosti i digitalnom verzijom figure upravlja tehnologija lanca blokova poznata kao NFT.“

Ljudi koji kupe figuru moraće da otvore nalog na NFT platformi Enjin i preuzmu svoju aplikaciju Enjin Wallet. Kada dobiju svoju figuru, tada će imati ograničeno vreme da iskoriste svoj digitalni sertifikat i digitalnu figuru, nakon čega „bilo koji pokušaj otkupa […] ne može biti prihvaćen iz bilo kog razloga“.

Stranica za prednarudžbu ove figure takođe uključuje poduži odeljak „Oprez pre kupovine“, koji upozorava da ne samo da se ovi NFT-ovi u početku ne mogu prodati, već mogu na kraju postati beskorisni ako Enjin deaktivira svoje usluge u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Square Enix prodaje NFT uz Final Fantasy figuru appeared first on PLAY!.

Original Article