Square Enix potvrdio da je nova Just Cause igra u razvoju

0
100

Čini se da je u razvoju novi Just Cause, slučajno najavljen na nedavnom brifingu za investitore Square Enixa.

Kao što je objavljeno na Reseteri, Square Enix je potvrdio da je nova Just Cause igra u razvoju na osnovu nedavnog brifinga investitora, iako skoro ništa drugo nije otkriveno osim činjenice da postoji.

„Naši materijali pružaju pregled i detalje Transakcije, ali napominjem da je njena primarna svrha bila preorijentacija našeg portfelja“, piše u izveštaju o brifingu, govoreći o nedavnoj, iznenađujuće jeftinoj prodaji izbora IP i studija. „Posebno smo ponovo pregledali naš portfolio studija i naslova iz perspektive povećanja naše ponude onlajn naslova koje razvijamo za severnoameričko i evropsko tržište.

„Želimo da se fokusiramo na kreiranje novih naslova koji su u skladu sa našom strategijom, uključujući one koji koriste novi IP. Franšiza Just Cause će ostati naš IP, a mi radimo na razvoju novog naslova u franšizi.“

Naslovi poput Just Cause, Life is Strange i Outriders bili su neki od zapadnih razvijenih naslova koje je Square Enix odlučio da zadrži. Tako da nije sasvim iznenađujuće što je novi Just Cause u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Square Enix potvrdio da je nova Just Cause igra u razvoju appeared first on PLAY!.

Original Article