Square Enix planira da Marvel’s Avengers reanimira kroz gomilu DLC sadržaja

0
63

Ovu godinu većina gejming studija završava u finansijskom plusu, međutim nije baš svima ova fiskalna godina prošla kako su očekivali. Marvel’s Avengers nije prodat ni blizu brojeva koje je Square Enix očekivao tako da developeri nisu ni malo impresinonirani koje rezultate igra beleži od lansiranja.

Izveštaj, prema poslednjim podatcima, otkriva da je kompanija izgubila negde oko $67 miliona u poslednjem kvartalu fiskalen godine. Predsednik kompanije Josuke Matsuda sa sigurnošću tvridi da je kombinacija loše prodaje i skupog marketinga dovela do ovakvog stanja. Šta bi onda trebalo Square Enix da uradi kako bi vratio barem deo uloženog u ovaj projekat?

Čini se da Matsuda ima idealno rešenje koje može da vrati interesovanje u ovaj naslov. On veruje da studio mora da nastavi sa ozbiljnom podrškom igre i čestim dlc-ovima kako bi obogatili sadržaj i, za početak, makar vratili veći broj gejmera koji poseduju igru. Avendžersi su prodali solidan broj kopija ali je populacija igre nestala u roku od samo par nedelja.

Naslov poput No Mans Sky je na ovaj način uspeo totalno da transformiše igru i privuče ogroman broj novih igrača. Što pre ovo postanu dela, a ne samo reči, veća je šansa da Marvelovci mogu da vrate PC igrače koji su u ogromnom broju napustili ovu igru. Developeri veruju da će do proleća već imati dosta novog sadržaja u igri, kao i nove heroje, a da li je to dovoljno da igra malo živne, ostaje da vidimo.

The post Square Enix planira da Marvel’s Avengers reanimira kroz gomilu DLC sadržaja appeared first on PLAY!.

Original Article