Spremite se – Square Enix i Marvel Entertainment nam spremaju spektakl!

“Marvel Entertainment” i “Square Enix” spremni su da nas obore s nogu novom video-igrom! U pitanju je Marvel’s Avengers, akciona avantura koja kombinuje elemente iz filmova sa single-player i kooperativnim gejmplejom. Na razvoju ove igre su radili “Crystal Dynamics” u saradnji sa “Eidos-Montréal”, “Crystal Northwest” i “Nixxes Softwareom”, a zvanična promocija je najavljena za 15. maj naredne godine, kada će biti istovremeno predstavljene verzije za platforme Play Station 4, Xbox One family, kao i Xbox One X, Google Stadia i PC.

Uz Marvel’s Avengers možete da dosanjate sve snove superheroja, iskusite njihove avanture tokom igranja ove igre uz sjajne narative koji prate heroje u sve zamršenijem i komplikovanijem univerzumu. Ovladajte svim veštinama koje junaci poseduju, sami napravite listu heroja, igrajte u grupama od po četiri igrača i sačuvajte našu planetu Zemlju od brojnih opasnosti koje vrebaju.

Marvel’s Avengersi počinju danom A, kada Kapetan Amerika, Ajron Men, Hulk, Crna udovica i Tor svečano otkrivaju svoje nove, haj-tek, prostorije Avengersa u San Francisku – uključujući i njihov centar za letelice “Helicarrier”, koji radi na pogon eksperimentalne energije. Ipak, ova svečanost se naglo prekida kada nastupi katastrofa koja rezultira masovnim uništenjem. Nakon što su ih svi okrivili za ovaj smrtonosni incident, Avengersi se razilaze svako na svoju stranu. Nakon pet godina izgnanstva, ovi junaci su morali ponovo da se ujedine, jer su bili jedina nada za spas čovečanstva, kojem prete brojne opasnosti.ž

“Crystal Dynamics je jedan od vodećih studija za razvijanje video-igara, a mi smo veoma srećni i uzbuđeni što će oni raditi upravo na Marvelovim Avengersima”, rekao je Džej Ong, izvršni potpredsednik u odeljenju za igre Marvel Entertainmenta. “Verujemo da će sve ovo razveseliti naše fanove i doneti jedinstven i autentičan pristup našim herojima, kakav do sada niko nije mogao da vidi. Ova igra je kao jedan naredni nivo za Avengerse.”

3545772 screen shot 2019 06 11 at 12.23.04 pm Spremite se   Square Enix i Marvel Entertainment nam spremaju spektakl!

“Mi smo svi veliki ljubitelji Marvelovih junaka od davnina i prilika da radimo na razvoju svih likova je kao ostvarenje snova. Presrećni smo što ćemo imati priliku da svetu predstavimo Marvel’s Avengers”, izjavio je Skot Adams iz “Crystal Dinamics”. “Ovo je naš originalan doprinos u razvijanju ovih legendarnih superheroja. Veliko iskustvo koje naša kompanija ima je doprinela stvaranju narativa za ovu akcionu avanturu i mi se nadamo da kreiramo jedan svet u kome će svaki fan naći svoje mesto u budućnosti.”

Marvel’s Avengers poseduje bioskopsku priču sa vrlo zapaljivom radnjom, po kojoj je Crystal Dynamics naširoko poznat. Uz regularan apdejt sadržaja, Avengersi će povesti igrače na zanimljiv put koji će trajati i nekoliko godina.

“Okupili smo tim najboljih ljudi koji su radili na razvoju igrice iz cele branše kako bismo svim fanovima omogućili nezaboravno iskustvo”, izjavio je Ron Rozenberg iz “Crystal Dynamicsa”. “Kako bismo bili sigurni da ćemo pružiti najbolje moguće iskustvo u igranju sa svim superherojima, narativ igre ćemo razvijati tokom predstojećih godina bez loot boksova i plati-pa-pobedi scenarija. Svaki novi superheroj i mapa će biti na raspolaganju igračima bez ikakve doplate ukoliko su nabavili osnovnu verziju igre. I da, ovo je samo početak lepih iznenađenja koje smo spremili našim fanovima.”

“Square Enix” je takođe najavio sklapanje globalnog partnerstva sa PlayStationom, a sva iznenađenja koja su spremna za korisnike ove konzole će biti otkrivena u bliskoj budućnosti.

Igrači širom sveta će započeti avanturu sa herojima iz Marvel’s Avengersa od 15. maja 2020. godine.

after endgame your favourite marvels avengers are coming back in a video game 1560226945 725x725 Spremite se   Square Enix i Marvel Entertainment nam spremaju spektakl!

Original Article