SpongeBob: Krusty Cook-Off

0
253

Puno je mobilnih igara na Nintendo Switch-u, ali SpongeBob: Krusty Cook-Off programera iLLOGIKA možda je jedan od najčudnijih mobilnih portova koji se pridružio platformi u smislu njenog izvršenja. To je verzija inače besplatne igre za $30 i vraća korake unazad u njenom igranju, i iako ima nekoliko novih pojačanja, ovde nema mnogo toga što čini verziju Nintendo Switch ovog naslova Cook, Serve, Delicious-eskue primamlјivijim od njenih mobilni kolega.

U Nintendo Switch verziji SpongeBob-a: Krusty Cook-Off postoji apsolutno nulta funkcionalnost ekrana osetlјivog na dodir. Moglo bi se pomisliti da ovo nije nimalo pametno jer je originalna verzija igre u potpunosti zasnovana na dodiru, ali sve je formatirano isklјučivo u Joy-Cons. To značajno otežava igru dok igrač prolazi kroz različite nivoe i otklјučava se više predmeta, što čini porudžbine slojevitijim i složenijim. Teško je zapamtiti sve kontrole, a istovremeno upravlјati hranom koja se kuva, pravilno je servirati itd. Da postoje kontrole na ekranu osetlјivom na dodir, igrač bi trošio manje snage mozga i ne bi morao da pokušava da se seti kojim dugmetom u naletu kupaca pleska žele po palačinkama.

Krusty Cook-OffŠteta, jer SpongeBob: Krusty Cook-Off je u njegovoj osnovi solidna mobilna igra, ali prevod na sistem za igranje konzola ima različite rezultate. Kada pripremate hranu, sve je tako blizu i zapravo se ne oseća kao da postoji dovolјno organizacije u načinu postavlјanja kontrola. Postoji neki osećaj koordinacije, poput bumper-a koji poslužuju pića ili hranu i koji su u korelaciji sa bočnom stranom ekrana na kojoj su hrana ili piće. Kada je reč o dugmadima za lice, međutim, sve je previše zbijeno i čini previše neodolјivim i teškim za ulazak u raspoloženje.

GamePlayOsim ovoga, SpongeBob: Krusty Cook-Off se prilično dobro kreće. Puno je sadržaja potkreplјeno labavom pričom, što osigurava da igrači imaju dovolјno nivoa u koje mogu da zariju zube. Prisutni su različiti putevi napredovanja, a igra prilično dobro uzdrmava njenu strukturu mobilne igre. Ne postoje dosadne ili problematične mikrotransakcije, tako da će igrači zaraditi sve što dobiju i moći će slobodno da prilagode njihove likove na nagrađujući i smislen način.

Jedan od velikih nedostataka prikazivanja ovih legendi crtanih filmova je taj što u igri nema apsolutno nula glasa, što može da bude razočaravajuće za one koji traže neki novi i značajan sadržaj SpongeBob-a nakon prošlogodišnjeg SpongeBob: Battle for Bikini Bottom Rehidrated. Za igru sa prilično visokom cenom čini se čudnim što ne možete da čujete glasove ovih ikoničnih likova, čak ni samo neke dosetke tokom igranja, ali umesto toga nailazite na nemi film.

Sve u svemu, SpongeBob: Krusty Cook-Off je zabavna igra koju zadržavaju čudni propusti poput nultih kontrola ekrana na dodir i odsustva prijatelјskih, čistih glasova SpongeBob-a i Patrick Star-a. Da nije obilјe oglasa i mikrotransakcija u mobilnoj verziji, verovatno bi bila bolјa verzija zbog njenih kontrola. Tako rečeno, postoji iznenađujuće velika količina sadržaja u ovoj arkadnoj igri za ručavanje i svako ko je ugrabi, bez obzira na platformu, imaće dosta posla još neko vreme.

SpongeBob: Krusty Cook-Off was last modified: 21 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post SpongeBob: Krusty Cook-Off appeared first on ITNetwork.

Original Article