Splinter Cell Remake će imati blago izmenjenu priču

0
35

Krajem 2021. godine Ubisoft je zvanično najavio Splinter Cell Remake, sa planovima da se vrati na početak franšize i prenese je u modernu eru. Rimejk neće biti u potpunosti 1:1, jer će biti promena u priči igre.

Ovo nije sasvim neuobičajeno za rimejkove. Neki ostaju što verniji originalnoj priči, ali prave neke izmene, kao što su Capcom-ovi veoma hvaljeni rimejkovi Resident Evil-a i predstojeći Dead Space Remake. Drugi prave značajnije promene, kao što je Final Fantasy 7 Remake, koji je skoro potpuno drugačija igra.

Sa Splinter Cell Remake, Ubisoft će „ponovo pisati i dopuniti priču za savremenu publiku“, piše u opisu posla na sajtu Ubisoft Careers. Igra će zadržati „duh i teme originalne igre dok istražuje likove i svet kako bi ih učinila autentičnijim i uverljivijim“.

Trenutno, Splinter Cell Remake nema datum objavljivanja. Čini se da je igra još uvek u ranom razvoju, a Ubisoftu sigurno nisu nepoznata odlaganja, tako da bi moglo proći neko vreme pre nego što sami vidimo da je igra dostupna za kupovinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Splinter Cell Remake će imati blago izmenjenu priču appeared first on PLAY!.

Original Article