Spirit of the North Enhanced Edition

0
402

Atmosferske avanturističke igre su neki od najbolјih načina da se relaksirate i opustite na kraju dugog dana. Spirit of the North: Enhanced Edition za PlayStation 5 nudi igračima priliku da utonu u udobnu stolicu i puste da ih čudo Islanda odnese.

Spirit of the North: Enhanced Edition je avantura iz trećeg „lica“ smeštena na ostrvu. Igrači pretpostavlјaju oblik lisice koja juri odgovor šta se nalazi na kraju grimizne staze na nebu iznad. Lisicu prati duh predaka. Lisica se kreće prilično fluidno. Bez obzira da li klizite niz ledene padine raširenih nogu ili otresate vodu nakon plivanja, naš krzneni avatar je realan. Skakanje s izbočina izgleda tako veličanstveno da nije čudo što ne možemo a da ne skočimo sa svake koju vidimo.

Nisu nam nepoznate igre bez naracije. U stvari, ponekad apsolutno volimo to što glas ne brblјa i govori nam šta da radim.o Veliki deo snage Spirit of the North je upravo u toj činjenici. Ni naša lisica ni vodič ne brblјaju nepotrebnim rečima; kad je potrebno, sve što treba da uradimo je da lajemo. Želite da sakupite esenciju sa cvetova koje cveta? Lavež. Treba da rešite zagonetku obeliska rotiranjem panela? Lavež. Kad smo srećni i znamo to, lajemo.

Rešavanje zagonetki u ovoj igri može da bude malo pogodak ili promašaj. Mnoge zagonetke se lako rešavaju ako obratite pažnju na životnu sredinu ili sledite duhovnog vodiča.

Spirit of the North Enhanced EditionVremenom se uvode novi elementi, poput sakuplјanja esencije od laganog kamenja. Specijalne duhovne sposobnosti su za nas bile malo osetlјive. Spirit Bark traži od igrača da zadrži Circle dok se energija ne oslobodi kako bi uklonio određene prepreke. Naše pitanje ovde je što ne postoji stvarni pokazatelј koliko dugo treba da se drži Circle. Posle nekoliko puta nedovolјnog zadržavanja, držimo ga pritisnutim najmanje trideset sekundi (da, brojimo ih u glavi). Tamo gde je ovo zaista postalo problem bila je zagonetka u kojoj smo morali u duhovitom obliku da jurnemo do mete, a zatim držimo Circle da očistim predmet. Čini nam se da uvek postignemo cilј sa samo nekoliko sekundi i nikada ne uspemo da Bark osbođanje uspe. Kada smo to napokon uspeli, pustili smp lisicu da se sklupča u lopticu dok smo pauzirali igru i otišli od nje dobrih deset minuta.

Svakoj igri su potrebni sporedni zadaci. Spirit of the North traži da preuzmete palice rasute oko svakog poglavlјa i vratite ih palim šamanima koji su ih nekada koristili. Ova doslovna potraga donošenja ne samo da nudi neku preslatku lisicu koja nosi slike velikih štapova, već je odličan način da cenite sve ćoškove. Dodatni bonus ovde su nagrade za kožu. Intenzionisti zbog toga mogu da uživaju u određenoj vrednosti ponavlјanja. Ovde nema prigovora.

Spirit of the North Enhanced EditionZa ovo pobolјšano izdanje sve je prepravlјeno kako bi PS5 igrači mogli da iskoriste prednosti novijeg hardvera i displeja visoke definicije. I izgleda neverovatno! Ne lažemo, proveli smo više vremena istražujući i pretražujući lokacije osnovnih fotografija kako bi pravili snimke nego zapravo igrajući igru. Za petočasovnuu šestčasovnu igru, ako cilјate na savršeno izvlačenje trofeja, proveli smo toliko vremena u našoj prvoj sesiji kao amaterski fotograf divlјih životinja. Međutim, igra i dalјe izgleda neverovatno na običnom starom televizoru. Ne preskačite igru samo zato što još uvek nemate 4K ekran.

Istražiti ostrvo kao dlakavi lisica prijatelј bila je prava poslastica. To su ukusni slatkiši za oči sa zadovolјavajuće sažvakanim središtem. Da, bilo je trenutaka kada smo se nadao malo većem usmeravanju u rešavanju zagonetki. Te potpuno nove kartice pomoći na PlayStation 5 kontrolnoj tabli sigurno bi bile lepe (držimo palčeve da ih vidimo kada igra zvanično izađe). Tako rečeno,Spirit of the North je previše lep i zanosan da bi bio dugo razočaravajuć. Ako volite igre poput Lost Ember, ne možemo da vam preporučimo dodavanje Spirit of the North u vašu kolekciju.

Spirit of the North Enhanced Edition was last modified: 25 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Spirit of the North Enhanced Edition appeared first on ITNetwork.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)