Spider-Man će u Marvel’s Avengers biti dostupan jedino za PS4

0
109

Ekskluzivnost u video igrama postaje sve rasprostranjenija, i više nije jedino prisutna u vidu izdavanja igre za određenu platformu, dok su na nekoj drugoj uskraćeni.

Sve više i pojedini sadržaj unutar same igre ostaje ekskluzivan samo za određenu platformu, kao što je sada za jednog od heroja u nadozećoj akcionoj avanturi Marvel’s Avengers. Glasine koje su se pojavile tokom vikenda, sada su potvđene od strane Sonija, što znači da će Spider-Man u ovom naslovu biti dostupan samo za Playstation 4 igrače.

Kao i Hawkeye, Spajdermen će se u igri pojaviti tek kasnijeg datuma, odnosno početkom 2021. godine kroz besplatni apdejt, kao i sa brojnim skinovima i specijalnim događajem. Dolazak ovog paukolikog heroja donosi i specifične izazove koji se mogu rešiti tokom napredovanja kroz proču.

Nekako se stiče utisak da je Spider-Man ekskluzivni Playstation 4 karakter već godinama unazad i u različitim igrama, pošto smo 2018. dobili odličnu Spider-Man igru koju je pratila odlična prodaja, a u junu je predstavljen Miles Morales naslov. Zbog uspeha ranijih igara u neku ruku i ne čudi što je Spajdi samo na PS4.

Naravno, Marvel’s Avengers će biti dostupan za sve platforme 4. septembra, a pred kraj godine će se pojaviti i za next-gen konzole kao besplatna nadogradnja.

The post Spider-Man će u Marvel’s Avengers biti dostupan jedino za PS4 appeared first on PLAY!.

Original Article