Spider-Man 2 je ušao u gold fazu razvoja!

0
73
spider-man-2-je-usao-u-gold-fazu-razvoja!

Marvel’s Spider-Man 2 je definitivno jedna od najvećih PlayStation igara koja će stići 2023. godine. Sa samo jednim mesecom do lansiranja, tim iz Insomniac Games sada je najavio da je Marvel’s Spider-Man 2 zvanično postao Gold.

Najavu su objavili preko Twittera, Insomniac Games je objavio kratak video u kojem glavni likovi igre pričaju o njenom statusu razvoja. Nadji Jeter (koji igra Miles Moralesa) započinje video rekavši:

“Dame i gospodo, vesti su zvanične. Dogodilo se. Vreme je sada. Ne bronza, ne srebro, već zlato. Spider-Man 2 je postao zlatan, bejbi. Tako je! Tako je, čuli ste! Reći ću celom svetu. Sačekajte. Sačekajte. SVI, SPIDER-MAN 2 JE POSTAO ZLATAN!”

Za one koji nisu upućeni, ‘Postati Gold’ znači da je master disk Spider-Man 2 poslat izdavaču igre: Sony Interactive Entertainment. Nakon podnošenja zlatnog mastera, diskovi se mogu pritisnuti sa finalizovanim softverom i digitalne prodavnice mogu otpremiti verziju 1.0 igre spremnu za izdanje. To je proces kroz koji prolazi svaka igra u razvoju i znači da je (osim naknadnih zakrpa posle lansiranja) Marvel’s Spider-Man 2 kompletan i spreman za igru.

Insomniac Games je vrlo efikasan studio i stoga nije iznenađujuće videti da je igra postala zlatna mesec dana pre svog izlaska 20. oktobra. Ipak, ovo označava uzbudljivu prekretnicu i znači da su fanovi bliže nego ikad da dođu do Spider-Man 2.

WE ARE GOLD! We’re thrilled to share the news ahead of #SpiderMan2PS5‘s launch on October 20, 2023 with a few words from the game’s cast! #BeGreaterTogether pic.twitter.com/ChitBfTREM

— Insomniac Games (@insomniacgames) September 20, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More