Spider-Man 2 dobio novi neverovatan trejler

0
63

Insomniac Games je objavio novi trejler za Spider-Man 2 tokom neočekivanog State of Play događaja koji je podržao PlayStation. Ovaj novi pogled na Spider-Man 2 sadrži trejler koji ističe prostrani svet kroz koji će igrači moći da putuju i istraže.

Uključujući sve od sporednih zadataka do mogućnosti za unapređenje opreme i sposobnosti, Spider-Man 2 izgleda kao da će se izgraditi na temeljima postavljenim od strane svog prethodnika.

Trejler možete pogledati ispod.

Datum izlaska igre, 20. oktobar, nije daleko, iako se još mnogo toga o igri tek treba otkriti.

15. septembra, Insomniac Games planira da objavi potpuno nove snimke iz igre i screenshotove u realnom vremenu, pružajući najdetaljniji uvid u ono što će ljubitelji PlayStationa doživeti 20. oktobra.

Spider-Man 2 je jedna od najiščekivanijih igara godine i svakako najželjenija ekskluziva za PlayStation. Postoji značajna špekulacija da će se takmičiti za titulu Igre godine, pored velikih naslova kao što su Baldur’s Gate 3, Starfield, i možda Alan Wake 2 ili Lords of the Fallen.

Nedavno su otkriveni novi detalji o ovom nestrpljivo očekivanom epu o čoveku-pauku, uključujući informacije o zahtevima za instalaciju, uz naše ekskluzivno izveštavanje o mehanikama u igri.

Svi znaci ukazuju na to da će Spider-Man 2 biti jedna od najuticajnijih i najneverovatnijih superherojskih igara ikada napravljenih – ponovo.

Da li planirate da ulažete u Spider-Man 2 nakon nedavnog predstavljanja njegovog prostranog sveta?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

The post Spider-Man 2 dobio novi neverovatan trejler appeared first on PLAY!.

Read More