Španski glasovni glumac otkrio da je nova Mortal Kombat igra u pripremi

Dobijali smo dosta igara u Mortal Kombat franšizi u prethodnim godinama, pa je tako logično očekivati da je nova igra već u pripremi.

I dok zvanične objave još uvek nema, zahvaljujući glasovnom glumcu koji je radio na lokalizaciji igre za špansko govorno područje saznajemo da Warner Bros. i NetherRealm uveliko spremaju igru.

Glasovni glumac je ovo otkrio na Twitteru iz besa što su developeri povukli karaktere kojima je on trebao da pozajmljuje glas. On je novu Mortal Kombar igru nazvao Mortal Kombat XI, ali zapravo nije u potpunosti siguran koji je tačan naziv igre, a u naknadnom tvitu je otkrio i da otkrivanjem nenajavljene igre nije prekršio nikakav ugovor jer ga nije ni bilo.

Trenutno nam ostaje samo da očekujemo da će razvojni tim najaviti igru, kada će nam biti otkriven tačan naziv, a pošto je u toku proces lokalizacije pretpostavljamo da to tada nećemo dugo čekati.

Pues finalmente confirmo que los “profesionales” de @PINKNOISEloc decidieron quitarme mis personajes de #MortalKombatXI. Que triste que una empresa que quise mucho termine tomando decisiones que los afectan tanto a ustedes, los consumidores. Adiós Kung Lao y Reptile.

— Lalo Garza (@LaloGarx) November 15, 2018

Original Article