Sony snizio cenu za Spider-Man Remastered na PC-u

0
32

Otkako je u junu predstavio Spider-Man Remastered za PC, Sony prihvata prednarudžbe za igru na Steam-u i drugim digitalnim prodavnicama. U Velikoj Britaniji, početna cena je navedena kao 54,99 funti, što je skupo, ali nije neočekivano s obzirom na Sonijev pritisak na veće cene igara. Međutim, kako se ispostavilo, ova cena je bila netačna i od tada je snižena u nizu zemalja.

U Velikoj Britaniji, cena za Spider-Man Remastered na PC-u je sada pala sa 54,99 funti na 49,99 funti, što je za niže cene na dan lansiranja. Možda neće biti dovoljno da ubedi nekoga ko čeka na prodaju da naruči unapred, ali je dobra ušteda za svakoga ko je već planirao da preuzme igru po objavljivanju.

Nove regionalne cene su takođe uvedene za igru na Steam-u u Australiji, Izraelu, Novom Zelandu, Norveškoj, Poljskoj i Švajcarskoj. Ostaje da vidimo da li će se sniženje odraziti i kod nas, gde je igra trenutno 60 evra.

Pošto se cena promenila, oni koji su već unapred naručili igru će nažalost morati da dobiju povraćaj novca preko Steam-a, a zatim da ponovo kupe igru po novoj ceni. To ćete morati da uradite pre 12. avgusta da biste dobili bonuse za rano otključavanje za prednaručivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Sony snizio cenu za Spider-Man Remastered na PC-u appeared first on PLAY!.

Original Article