Sony proizvodi gejming opremu namenjenu PC igračima

0
97

Sony je najavio novu liniju opreme za igre, nazvanu „Inzone“, za koju kaže da je prvenstveno namenjena PC igračima.

Predstavljena tokom medijskog događaja, Inzone linija uključuje nekoliko monitora i slušalica za igre. Iako Sony opisuje Inzone kao „brend za PC igrače“, prva najavljena oprema je takođe kompatibilna sa PlayStation 5 i, verovatno, drugim konzolama.

Estetski, monitori i slušalice su takođe dizajnirane da se stapaju sa PS5, navodi Sony.

Sonijev vodeći monitor Inzone M9, koji će ovog leta biti pušten u prodaju za 899 dolara, nudi 4K rezoluciju sa HDR-om, brzinu osvežavanja od 144 Hz i tehnologiju varijabilnog refresh rejta. Jeftiniji M3 (529$ i dolazi kasnije ove godine) nudi rezoluciju od 1080p na 240Hz.

Za korisnike PlayStation 5, monitor M9 obezbeđuje automatsko mapiranje tonova HDR-a, što omogućava konzolama da automatski optimizuju HDR podešavanja i automatski će se prebaciti na bioskopski režim kada gledaju filmove i režim igre kada igrate igrice.

Slušalice se kreću od 299 do 99 dolara, a vrhunski H9 nudi poništavanje buke, spatialni zvuk od 360 i 32 sata trajanja baterije. H7 od 229 dolara nema poništavanje buke, ali produžava vek baterije na 40 sati, dok je najjeftiniji H3 ožičen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Sony proizvodi gejming opremu namenjenu PC igračima appeared first on PLAY!.

Original Article