Sony najavio novu liniju kolekcionarskih figurica za PlayStation

0
37
sony-najavio-novu-liniju-kolekcionarskih-figurica-za-playstation

Kreirana u saradnji sa proizvođačem igračaka Spin Master, “The Shapes Collection” je nova linija kolekcionarskih predmeta bazirana na franšizama PlayStation Studios, uključujući God of War, Horizon i Ghost of Tsushima.

„Visokodetaljne figure na potpuno novi način pružaju element interaktivnog pričanja ovih naslova, proširujući iskustvo igranja sa digitalnog na fizičko“, rekla je Grace Chen, potpredsednica globalnog marketinga u PlayStationu.

„Ova kreativna linija je inspirisana detaljima iz svake igre, sa izmenljivim dodacima i desetinama tačaka artikulacije kako biste postavili i prikazali svaku figuricu u svojoj kolekciji memorabilija.“

Prva figura u kolekciji koja će biti puštena u prodaju je model Aloy iz igre Horizon Forbidden West veličine 15 centimetara, a možete je porudžbiti unapred za 49,99 dolara.

Buduće figure bazirane na Varlu iz Horizon Forbidden West, Jin Sakayu iz Ghost of Tsushima i Kratosu i Atreusu iz God of War Ragnarok moći će se poručiti unapred od 15. jula po ceni od 29,99 USD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More