Sony: Kvalitet AAA Playstation igara bi opao ako bi one bile uključene u PS Plus po izlasku

0
110

PlayStation je rekao da će morati da smanji budžete i snizi kvalitet svojih AAA igara, ako bi bile uključene u PlayStation Plus po objavljivanju.

„Uzdržaću se od komentara o strategiji konkurenata“, rekao je izvršni direktor PlayStationa Hiroki Totoki investitorima tokom poslednjeg finansijskog poziva kompanije). „Naše trenutno razmišljanje je da imamo troškove razvoja [i] odgovarajuća ulaganja u istraživanje i razvoj za kvalitetne proizvode, a to će poboljšati platformu i dugoročno unaprediti poslovanje.

„Naslovi AAA tipa na PS5, ako ih distribuiramo na uslugama pretplate, možda ćemo morati da smanjimo investiciju koja je potrebna za to i to će pogoršati kvalitet naslova prve strane i to je naša briga.“

Totoki je zaključio, „dakle, želimo da budemo sigurni da ulažemo odgovarajuće troškove razvoja da bismo imali solidne proizvode/naslove koji će biti predstavljeni na pravi način“.

Ovo je potpuno suprotna taktika od one kojoj pribegava Microsoft sa svojim Xbox Game Pass servisom, ali ostaje da vidimo kako će se obe strane naći sa svojim različitim politikama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Sony: Kvalitet AAA Playstation igara bi opao ako bi one bile uključene u PS Plus po izlasku appeared first on PLAY!.

Original Article