Sony će uskoro najaviti novi hardver, kao i PS5 Pro kontroler

0
105

Sony Interactive Entertainment se navodno sprema da najavi nekoliko novih hardverskih proizvoda, uključujući PS5 ‘Pro’ kontroler.

U izveštaju objavljenom na Try Hard Guides, insajder iz industrije Tom Henderson tvrdi da je čuo iz nekoliko izvora da će nosilac platforme predstaviti novi hardver krajem juna, iako to neće uključivati novu konzolu.

Hendersonu je opisan kao „pravi profesionalni kontroler“ za PS5, novi pad će navodno imati uklonjive analogne štapove i ručke, graničnike okidača i zadnje lopatice.

Kaže se da dugmad ispod analognih štapova omogućavaju korisnicima da u potpunosti uklone analognu jedinicu, što im verovatno omogućava da je zamene novom umesto da moraju da kupuju drugi kontroler ako se pojave problemi poput pomeranja štapa.

Henderson je rekao da su mu dostavljene slike navodnog prototipa za PS5 Pro kontroler, za koji se tvrdi da će imati značajne nadogradnje softvera.

U drugim vestima, nakon izveštaja o kašnjenju, nedavno se tvrdilo da će Sony potvrditi datum objavljivanja God of War: Ragnarok za novembar kasnije ovog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Sony će uskoro najaviti novi hardver, kao i PS5 Pro kontroler appeared first on PLAY!.

Original Article