Sonic je ponovo u modi – Sonic Frontiers premašio 3 miliona prodatih kopija

0
76
sonic-je-ponovo-u-modi-–-sonic-frontiers-premasio-3-miliona-prodatih-kopija

Nakon mnogo godina izdanja manje kvalitetnih video igara, čini se da je Sonic Tim prekinuo kletvu sa Sonic Frontiers-om. Objavljen u novembru 2022. godine, platformer sa otvorenim svetom je već uspeo da postane jedan od najprodavanijih naslova franšize, pošto je zvanično premašio 3 miliona primeraka za samo 4 meseca.

Objavljujući na Twitteru, zvanični japanski Sonic nalog je otkrio da je samo 4 meseca nakon lansiranja 8. novembra 2022. Sonic Frontiers zvanično premašio 3 miliona prodatih primeraka.

Iako ovo ni na koji način ne čini Frontiers igrom sa najboljim učinkom u franšizi, SEGA poslednjih godina nije uspela da ponudi bilo kakvu statistiku prodaje poput Sonic Forces iz 2017. – ili kada jesu (kao što je Sonic Lost World) – brojke nisu bili sjajne.

Videti kako SEGA slavi Sonic-ov uspeh u prodaji nakon tolikih grešaka je dobrodošla promena, a obzirom da je Frontiers nedavno dobio svoj prvi talas besplatnog DLC-a, naslov će verovatno nastaviti da se odlično prodaje.

Naravno, vredi napomenuti da se većina od ovih 3 miliona prodatih kopija dogodila tokom prvog meseca igre – ali to je obično slučaj sa mnogim igrama. Kao što je pomenuto, prvi od 3 talasa besplatnog DLC-a je sada objavljen, što znači da tokom godine i, sa svakim novim dolaskom sadržaja, očekujete da će više ljudi pohrliti u igru. Biće veoma zanimljivo videti koliko će se igra prodavati kada se sve najavljeno i uradi.

\✨世界累計販売本数300万本突破✨/#ソニックフロンティア

🔵『日本ゲーム大賞2022』 フューチャー部門受賞✨

🔵『ファミ通・電撃ゲームアワード2022』アクションアドベンチャー部門最優秀賞受賞✨

— ソニック・ザ・ヘッジホッグ【公式】 (@SonicOfficialJP) March 22, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More