Sonic Frontiers je prodat u oko 2,5 miliona primeraka

0
59
sonic-frontiers-je-prodat-u-oko-2,5-miliona-primeraka

Sonic je imao buran život, od najviših uspona do nekih od najnižih padova. Nakon manje od sjajnog prijema Sonic Forces-a iz 2017., čini se da su se developeri u SEGA iskupili, a novo izdani Sonic Frontiers već je prodat u preko 2,5 miliona primeraka.

Objavljujući na Twitteru, zvanični SEGA nalog Japana otkrio je da „Sonic Frontiers prodat u preko 2,5 miliona primeraka širom sveta“ – što je veliko dostignuće za igru koja je stara jedva mesec dana.

Nakon kritičkog pregleda Sonic Forcesa iz 2017., Sonic Team je odvojio vreme da ponovo osmisli formulu za plavog junaka – kasnije otkrivši svoj pristup „otvorene zone“ za budućnost serije.

Iako ni na koji način savršen, Frontiers je jedan od najboljih 3D Sonic naslova u godinama, i samo će se dalje poboljšati, a tim ponavlja činjenicu da:

„Još besplatnog sadržaja ‘Sonic Frontiers‘ stiže vam 2023.!” Sadržaj u pitanju će uključivati nove izazove, foto mod; džuboks; novi Koco; ali što je najuzbudljivije, više novih igrivih likova.

S obzirom da se Sonic Frontiers već toliko dobro prodaje za samo mesec dana, biće veoma zanimljivo videti koliko će kopija biti prodato do objavljivanja besplatnog DLC-a.de

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More