Sonic Colors Ultimate konačno na Steamu

0
50
sonic-colors-ultimate-konacno-na-steamu

Krajem 2021. godine, Sonic Colors iz 2010. dobio je dugo očekivani remaster u obliku Sonic Colors Ultimate. U to vreme, PC izdanje igre bilo je ograničeno na Epic Games Store. Konačno, više od godinu dana nakon lansiranja, Sonic Colors Ultimate je konačno dostupan na Steam platformi.

Objavljujući na Twitteru, zvanična stranica Sonic the Hedgehog je rekla „Iznenađenje! Sonic Colors: Ultimate je dostupan na Steam ODMAH!“ Pored ovog iznenadnog lansiranja, Sonic Colors Ultimate je trenutno na  Steamu sa 30% popusta kao promocija za lansiranje, čime je cena igre smanjena sa 40 na mnogo prijatnijih 28 evra.

Sonic Colors Ultimate je objavljen u septembru 2021. godine uz manje od pohvalnih recenzija. Iako su kreativni izbori napravljeni sa remasterom izgledali kao da su pogodili ili promašili u zavisnosti od igrača, ono što je bilo jednoglasno je činjenica da su tehničke performanse igre bile u neredu.

Prilikom lansiranja, Sonic Colors Ultimate je patio od nekih prilično velikih problema, uključujući velike grafičke probleme, bagove, probleme sa zvukom i još mnogo toga. Srećom, većina ovih grešaka je od tada ispravljena, pa ako ste želeli da isprobate Sonic Colors Ultimate, sada je pravo vreme da to uradite. Nadamo se da će više Epic Games Store ekskluziva pronaći svoj put na Steam-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More