Snow Peak i Tokyo Design Studio otkrivaju zajedničku New Balance kapsulu

0
52
snow-peak-i-tokyo-design-studio-otkrivaju-zajednicku-new-balance-kapsulu

Snow Peak i Tokyo Design Studio su objavili svoju zajedničku kapsulu za hladno vreme, predstavljenu uz pomoć TDS Niobium Concept 3 čizama. Odevni predmeti uključuju Zimsku Dojni Haori Jaknu i Zimski Dojni Prsluk sa kapuljačom.

Snow Peak i Tokyo Design Studio su se udružili kako bi stvorili zajedničku New Balance kapsulu, koja uključuje razne garderobne predmete i čizme spremne za zimu, nazvane “TDS Niobium Concept 3“.

TDS Niobium Concept 3

Čizma dolazi u sivoj nijansi i napravljena je sa dvoslojnom konstrukcijom koja obuhvata spoljni omotač i odvojivu unutrašnju laganu čizmu – omogućavajući nošenje i unutra i napolju. Dodatnu korisničku konstrukciju pruža eVent, Prima Loft i Vibram, čineći cipelu otpornom na vodu, izdržljivom i spremnom za gotovo svaki teren.

Što se tiče odeće, kapsula sadrži jaknu s postavom i prsluk s postavom. Jakna s punjenim donjim perjem ima jedan džep sa rajsferšlusom na grudima i dva džepa sa rajsferšlusom na struku i kada se nosi, može se podesiti pomoću kaiša za struk kako bi se stvorio izrezbaren izgled. Prsluk s postavom ima detalje poput kaiša sa strane i džepa sa preklopom na dnu. I prsluk i jakna imaju istu plavu boju, ukrašene belim snegom nalikujućim detaljima i onim što izgleda kao japansko pismo.

TDS Niobium Concept 3

Kolekcija je sada dostupna za kupovinu na mreži i u odabranim Snow Peak i New Balance prodavnicama. Cena cipela iznosi 300 dolara, dok jakna s postavom i prsluk s postavom koštaju 679, odnosno 480 dolara.

Read More