SMITE dobija nastavak u Unreal 5 endžinu

0
56
smite-dobija-nastavak-u-unreal-5-endzinu

Hi-Rez Studios i Titan Forge Games udružuju se da bi stvorili Smite 2, naslednika popularne MOBA akcione igre iz trećeg lica, Smite. S obzirom da originalna igra ima impresivnih 40 miliona igrača, fanovi s nestrpljenjem očekuju šta će doneti nastavak.

Smite 2 će imati značajno unapređenje u odnosu na originalnu igru, jer će biti zasnovan na Unreal Engine 5. Kao takav, igrači mogu očekivati bolje vizuale i efekte, ažurirajući grafiku igre prema današnjim standardima. Pored toga, developeri su obećali poboljšanja u igranju, kao što su redizajnirani korisnički interfejs i poboljšano uparivanje. Igra će takođe biti igriva na različitim platformama, uključujući PlayStation 5, Steam Deck, Windows PC i Xbox Series X.

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika Smite 2 je njegova potpuna cross-play podrška sa sve napredovanjem, omogućavajući prijateljima da igraju zajedno bez obzira na platformu i održavaju svoj napredak na različitim uređajima. Igra je dizajnirana sa više sistema za unos na umu, uključujući tastaturu i miš, kontroler, pa čak i Steam Deck, dajući igračima više opcija i fleksibilnosti.

Važno je napomenuti da će originalna igra Smite ostati dostupna u doglednoj budućnosti. Međutim, neće svi kozmetički dodaci iz Smite biti preneti u Smite 2 zbog izazova prenosa materijala starih deset godina. Developeri su izjavili da ne mogu preneti svaki skin u Smite 2 jer bi to zahtevalo procenjenih 246 godina rada po osobi. Bez obzira na to, očekuje se da će igra ponuditi sveže iskustvo sa novim kožama i kozmetičkim dodacima za igrače da ih sakupljaju.

Oni koji su nestrpljivi da isprobaju Smite 2 mogu se prijaviti za alfa testiranje igre ovog proleća na zvaničnom sajtu igre. Kao i originalni Smite, nastavak će biti besplatan za igranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More