Sledeći Resident Evil će biti znatno drugačiji od igre Resident Evil 7

Sledeći Resident Evil će biti znatno drugačiji od igre Resident Evil 7

Kada je Capcom objavio igru Resident Evil 7, ona je dobila dosta pozitivnih kritika jer se činilo da je Capcom uspeo u nameri povratka survival horor korenima. Međutim, ukoliko ste mislili da će sledeći Resident Evil naslov u stopu pratiti Resident Evil 7, onda ćemo morati da vas razočaramo. U najnovijem „Make of“ videu koji je upravo objavljen za Resident Evil 7, izvršni producent igre Jan Takeuči otkriva da studio već misli o budućnosti, i o tome kako bi mogli da razvijaju Resident Evil franšizu.

„U sledećih nekoliko godina tehnologija će nastaviti da napreduje i ono što gejmeri žele će se promeniti, ali mi ćemo uvek želeti da stvorimo horor iskustvo gde karakteri moraju da prevaziđu tešku situaciju.“ Takođe je dodao da su planovi za sledeći naslov već na stolu, i da će se on razlikovati od igre Resident Evil 7 na neki način, iako će zadržati koncept survival horora.

Uncharted The Lost Legacy će doneti više od deset sati gejmpleja

Izvor: Playstationlifestyle

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/sledeci_resident_evil_ce_biti_znatno_drugaciji_od_igre_resident_evil_7-70818