Sledeći Battlefield će biti “reimaginacija”

0
70
sledeci-battlefield-ce-biti-“reimaginacija”

Uoči izlaska Battlefield 2042, EA i DICE su oboje govorili velike reči. U jednom trenutku, razvoj je išao “izuzetno dobro” i igra je trebala da uvede novo doba Battlefield franšize. Igra je na kraju izašla u bagovitom stanju i nije uspela da ispuni očekivanja. Sada, EA počinje da govori o sledećoj Battlefield igri, koja će navodno biti još jedna “reimaginacija” za seriju.

Kao deo nedavnog kvartalnog izveštaja o zaradi EA (transkribovanog od strane Key to Gaming), izvršni direktor, Andrew Wilson, dotakao se sledeće Battlefield igre, rekavši da će to biti “reimaginacija Battlefield-a kao zaista povezanog ekosistema”, šta god to značilo. Nadamo se da će to uključivati ponovno uvođenje prave single-player kampanje, umesto malih tutorial misija.

Govoreći o Battlefield kampanji, EA je nedavno osnovao novi studio koji će raditi na novom single-player iskustvu za Battlefield. Da li će to na kraju biti samostalno izdanje ili deo sledeće Battlefield igre od DICE-a, još uvek ostaje da se vidi.

U ovom trenutku kada je u pitanju Battlefield, mislim da su mnogi u mentalitetu “verovaćemo kada vidimo”. Bilo je puno uzbuđenja pred Battlefield 2042, samo da bi se većina toga srušila beta verzijom i finalnom igrom. Nadamo se da će sledeća igra ispuniti svoja obećanja pri lansiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More