Sledeće nedelje stiže Playstation Showcase – preko sat vremena PS5 igara

0
51
sledece-nedelje-stize-playstation-showcase-–-preko-sat-vremena-ps5-igara

U aprilu su se pojavile glasine da će Sony ranije objaviti svoj PlayStation Showcase kako bi svoje velike najave objavio pre Summer Game Fest-a u junu. Sada je Sony to i zvanično potvrdio i najavio sledeći PlayStation Showcase za sledeću nedelju.

PlayStation Showcase će biti emitovan u 22h po našem vremenu 24. maja, tačno za nedelju dana od sada. Emisija će trajati nešto više od sat vremena i fokusiraće se na igre za PS5 i PS VR2 koje su u razvoju od strane najboljih studija širom sveta. Sony navodi da igrači mogu očekivati uvid u nekoliko novih kreacija iz PlayStation Studios-a kao i očaravajuće third-party igre i one od nezavisnih kreatora.

Kao što se može očekivati, strim će biti dostupan na Twitch-u i YouTube-u.

Ovo će biti najveći Sonijev showcase ove godine, što je često slučaj za sve izdavače tokom letnjih meseci. Što se tiče onoga što možemo očekivati da vidimo – Final Fantasy 16 i Spider-Man 2 će sigurno biti prikazani ovde, jer su oba PS5 ekskluzive i trebaju izaći u narednih nekoliko meseci. Final Fantasy 16 izlazi u drugoj polovini juna, dok se govori da Spider-Man 2 stiže u septembru.

Sve van toga je potpuna misterija. Možda će Naughty Dog doneti ažuriranje za The Last of Us Factions, dugo razvijani multiplejer spin-off. Obzirom na to koliko je prošlo od izlaska igre Ghost of Tsushima, možda ćemo dobiti novosti o tome na čemu radi Sucker Punch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More