Sledeće nedelje kreće novi ograničeni događaj u Battlefield 2042

0
73
sledece-nedelje-krece-novi-ograniceni-dogadjaj-u-battlefield-2042

Novi ograničen događaj pod nazivom Arkangel Directive dolazi u Battlefield 2042 i sa sobom donosi novi režim igre nazvan Control. Battlefield 2042 u svojoj petoj sezoni i dalje pruža igračima nove sadržaje za uživanje gotovo dve godine nakon razočaravajućeg lansiranja 2021. godine.

Battlefield 2042 je tokom poslednjih nekoliko sezona uložio napor u poboljšanju svoje reputacije kod fanova. Uzeli su u obzir povratne informacije igrača, poslušali njihove žalbe i prepravili većinu početnih mapa, a u toku je i dugo očekivana prepravka mape Hourglass. 

Iako nije masivna, ova multiplayer pucačina ima posvećenu zajednicu igrača koja uživa u obimnim promenama koje su učinjene, kao što je povratak omiljenog klasičnog sistema klasa koji je nedostajao sve do ranije ove godine. Sada, kada su mnogi osnovni problemi rešeni, fokus DICE-a je na pružanju dovoljne količine sadržaja u vidu događaja i privremenih režima. Što bi dovelo do zadovoljstva trenutnih igrača, a verovatno i do novih ljudi. 

Novi režim igre pod nazivom Control iz Arkangel Directive događaja će trajati od 11. jula do 25. jula i imaće nagrade koje će igrači moći osvojiti tokom ove dve nedelje. Režim će se odvijati na tri mape: Orbital, Reclaimed i Valparaiso, i imaće tri faze u kojima će igrači boriti za kontrolu raznih satelita raspoređenih po mapi. Tokom meča, najefikasniji igrači će zaraditi Ascension poene..

Battlefield 2042 dvonedeljni mod sa ograničenim vremenom znači da će u poslednjoj nedelji događaja biti dostupan novi set nagrada. U prvoj nedelji, igrači mogu osvojiti pozadinu, šarm za oružje i Epic skin za oružje, dok druga nedelja nudi drugačiju pozadinu i skin za oružje, kao i Epic opremu za glavu pod nazivom “Interneural”, koja se čini kao najvredniji deo događaja. Pored toga, događaj Arkangel Directive će dodati tri nova paketa kozmetičkih proizvoda koji se mogu kupiti u in-game prodavnici Battlefield 2042.

Iako budućnost franšize nakon Battlefield 2042 ostaje nejasna, s obzirom da EA radi na nekoliko različitih projekata, DICE nastavlja da podržava svoju trenutnu bazu igrača sa prepravljenim mapama, novim režimima i događajima ograničenog vremena za igrače da uživaju.ovo je veoma bitno da su odreagovali na nezadovoljstvo fanova i ispravili greške koje su napravili. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More