Slack je najnovija aplikacija koja dolazi na Windows na Arm-u kako biste mogli brže da obavljate posao

0
56
slack-je-najnovija-aplikacija-koja-dolazi-na-windows-na-arm-u-kako-biste-mogli-brze-da-obavljate-posao

PCPress.rs Image

Konačno, posle svih ovih godina, ljudi počinju ozbiljno da shvataju Windows na Arm-u.

PCPress.rs Image

Ako želite da brzo pratite sve svoje radne kanale, nova Arm aplikacija za Slack može biti upravo ono što tražite

Dug put je bio potreban, ali sve više kompanija izdaje aplikacije koje koriste Arm infrastrukturu. Videli smo kako Chrome konačno dobro funkcioniše na Arm mašini, a Adobe obezbeđuje da njegove aplikacije rade na ovom hardveru. Sada se i Slack pridružio sa Arm-kompatibilnom verzijom svog klijenta, koju možete isprobati odmah.

Slack konačno izdaje beta verziju svoje Windows na Arm aplikacije

Možete preuzeti Slack za Windows na Arm putem zvaničnog Slack sajta. Kada stignete na stranicu, nemojte kliknuti na veliko dugme “Download”; to će samo preuzeti regularnu verziju. Umesto toga, potražite ispod slike ekrana Slack-a link za preuzimanje Arm 64-bitne verzije. Znaćete da imate pravu verziju ako stigne kao MSIX fajl.

Napomene o izdanju za Slack takođe imaju unose posvećene Arm verziji:

Slack za Windows na Arm trenutno je u beta fazi i dostupan je za preuzimanje sa našeg sajta. Još uvek dodajemo funkcije i prilagođavamo aplikaciju, ali očekujte da se uskoro pojavi i na Microsoft Store-u.

Ako koristite uređaj sa Windows na Arm-u, ali niste nedavno proveravali da li su vaše omiljene aplikacije napravile skok, sada je dobro vreme da proverite da li je Arm verzija izdata ili je u pripremi. Takođe, dobro je proveriti najbolje native aplikacije za Windows na Arm — možda ćete biti iznenađeni koliko poznatih aplikacija sada ima posvećenu Arm verziju. Ako još uvek niste prešli na ovaj sistem, sada je odlično vreme da pogledate neke od najboljih laptopova sa Windows na Arm-u kako biste mogli iskoristiti ovu tehnologiju.

Izvor: Xda-developers

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.