Skull and Bones sistemski zahtevi objavljeni

0
31

Danas je Ubisoft otkrio potpuno novi trejler za njihov predstojeći piratsku simulaciju Skull and Bones, koja konačno izlazi u novembru. Trejler se fokusira na ekskluzivne PC karakteristike, koje će biti dostupne u igri po lansiranju.

Igrači sa slabijim hardverom biće srećni da čuju da je Ubisoft implementirao i Nvidia DLSS i AMD FSR tehnologije za povećanje brzine koje bi trebalo da pomognu u povećanju frejmrejta uz manji uticaj na rezoluciju.

Što se tiče ray-tracinga, i Nvidia i AMD kartice će podržavati globalno osvjetljenje sa RT tehnologijom. Nažalost, ne pominje se druga RT tehnologija u Skull and Bones što sugeriše da će igra koristiti standardne refleksije i senke u prostoru na ekranu.

Skull and Bones neće biti preterano zahtevna igra, ali ako želite da povećate vizuelnu vernost do maksimuma u ​​4K rezoluciji, biće vam potrebna prilično skupa kartica – Nvidia RTX 3080 ili AMD FX 6800XT – pa čak i tada ćete morate da koristite balansirana unapred podešena podešavanja u opcijama DLSS i FSR.

Skull and Bones izlazi 8. novembra.

Sistemske zahteve možete pogledati u nastavku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Skull and Bones sistemski zahtevi objavljeni appeared first on PLAY!.

Original Article