Skromna PS5 ekskluziva, Kena: Bridge of Spirits, povratila troškove razvoja za samo mesec dana

0
63
skromna-ps5-ekskluziva,-kena:-bridge-of-spirits,-povratila-troskove-razvoja-za-samo-mesec-dana

Kena: Bridge of Spirits je bio debi naslov studija Ember Lab – poznatog pre svega po njihovom radu na brojnim animacijama, uključujući i viralni kratki film zasnovan na The Legend of Zelda. Objavljen 2021. godine kao ekskluziva za PlayStation 5 konzolu, nagrađivani akcioni avanturistički naslov je uspeo da povrati sve svoje troškove u prvom mesecu igre na tržištu, otkriveno je ove nedelje.

U izveštaju objavljenom od strane Gamesindustry.biz koji se fokusira na uspeh Ember Lab u prelasku sa animacije na razvoj igara, publikacija je otkrila da je debitantski naslov studija – Kena: Bridge of Spirits – vratio uloženo u roku od jednog meseca nakon lansiranja u septembru 2021. godine.

Govoreći o tome šta je sledeće za tim, suosnivači Ember Lab-a Josh Grier i Michael Grier su otkrili da planiraju da donekle održe trenutnu veličinu i obim studija.

Kena: Bridge of Spirits je privukla pažnju mnogih kada je prvi put otkrivena zahvaljujući izuzetno kvalitetnim animacijama igre i estetici nalik Pixaru – dajući akciono-avanturističkom naslovu filmski sjaj.

Sa kampanjom dugom 10-20 sati, Kena: Bridge of Spirits nije se zadržala duže nego što je potrebno i uspela je da ponudi konstantan kvalitet od početka do kraja. A deo uspeha se mora pridodati i tome da je Kena na početku bila jedna od malobrojnih PS5 ekskluziva, tako da se lako mogla probiti do površine. Svakako, biće zanimljivo videti šta tim radi sledeće – posebno nakon ovih najnovijih detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More