Skriveni boss neprijatelj u The Division 2 otkriven 2 meseca nakon pojavljivanja

The Division 2 pruža fantastično iskustvo borbe za povratak normalnog života u razorenu prestonicu nekadašnjih Sjedninjenih Država. Neizostavni deo tog iskustva su naravno boss okršaji.

Igrači su od samog početka imali pregršt boss karaktera za susretanje u igri, a još njih je dodato sa prvom većom ekspanzijom, koja se pojavila u julu.

Ubisoft je upravo sa tim paketom sadržaja dodao bossa koji je tek sada, dva meseca kasnije, otkriven unutar Manning zoološkog vrta. Zanimljivo je da njega nisu otkrili igrači samostalno, već je to učinjeno zahvaljujući developeru koji je radio na igri.

Iz razvojnog tima su iznenađeni što niko nije uspeo da pronađe ovog bossa, a sada su naglasili da se na istoj lokaciji može pronaći više njih. Do otkrića se došlo pretragom i uvidom u to da ne postoji nikakav video ili vodič za borbu ui pronalaženje tog karaktera.

Boss je nazvan The Agony i nakon objave da postoji se pojavilo nekoliko klipova koji prikazuju kako doći do njega i jednog od njih možete pogledati ispod.

The post Skriveni boss neprijatelj u The Division 2 otkriven 2 meseca nakon pojavljivanja appeared first on PLAY!.

Original Article