Sims 5 neće biti MMO, ali ima multiplejer

0
63
sims-5-nece-biti-mmo,-ali-ima-multiplejer

Otkriveno je još nekoliko detalja o The Sims 5 iliti Project Rene, a developeri ne žele da se fanovi singlplejer igara osećaju nesigurno u vezi sa funkcijama igre za više igrača.

„Jedna stvar koju treba imati na umu je da Project Rene nije MMO“, rekao je direktor igre Grant Rodiek u strimu Behind The Sims. “To nije ovaj javni, zajednički prostor gde je sve što radite uvek sa drugim ljudima. Možete da igrate sami, pod svojim uslovima, a onda opet, kada želite pod vašim uslovima, možete da pozovete druge da dođu i igraju sa vama. To je struktura kojoj težimo, i mislimo da je to zaista kul i savršeno za Sims.”

Projekat Rene je još uvek u ranoj fazi razvoja, i dok su neki igrači već na gejmplej testovima i daju povratne informacije, Rodiek tvrdi da je još uvek daleko od izlaska. Više testova će biti pokrenuto u budućnosti kako bi igrači mogli da daju povratne informacije o igri, a videćemo „uskoro više detalja o tome“.

Igra je takođe postavljena da bude višeplatformska, a Rodiek kaže da postojanje mobilne verzije neće dovesti do “zaglupljivanja” PC iskustva, kao što su se neki fanovi plašili. PC će pružiti „istinsko, bogato iskustvo na koje ste navikli. Ali onda, u pokretu, možete da zgrabite svoj telefon i možda je to drugačije iskustvo, možda hvatate arhetipove, unapred birate šablone ili preuzimate stvari koje već ste stvorili“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More